Prestarea

Fabrica de ferestre si usi

Experienta

Suntem printre pionierii tamplariei din aluminiu si PVC din Romania. De 30 de ani definim si redefinim standardele in acest domeniu. Am realizat proiecte de anvergura si am reusit sa devenim un nume respectat in Romania.   

Calitate

Pe langa experienta, ceea ce ne diferentiaza este pozitia unica de a refuza orice compromis in ce priveste calitatea. Calitatea nu este doar un deziderat ci o realitate confirmata de implementarea sistemului de management al calitatii ISO 9001:2001. De asemenea PRESTAREA este membră a Patronatului Producătorilor de Tamplarie Termoizolantă (PPTT) si este agrementată tehnic pentru a produce tâmplărie din PVC (agrement nr. 008-02/131-2004).

Oameni

Experienta si calitatea au in spate oamenii. Fara ei nu exista povestea de succes numita PRESTAREA. Ne mandrim cu o echipa de profesionisti dedicati capabila sa implementeze proiecte de cea mai mare complexitate. Pe langa produse de calitate PRESTAREA inseamna si servicii profesioniste de montaj, service si postservice asigurate de echipa noastra de mentenanta.

Tehnologie

In centrul filosofiei noastre de business sta inovatia si investitia permanenta in tehnologie de ultima ora. Suntem mereu intr-o continua evolutie oferind solutii bazate pe cea mai recenta tehnologie de fabricatie pentru rezultate impecabile. 

Unde ne gasesti

Viziteaza-ne showroom-ul sau afla cum se realizeaza profilele din aluminiu direct de la fabrica de ferestre si usi Prestarea

Fabrica

Str. Brânduşa nr. 41, Iasi 700375, Romania
0752.155.566 tel | office@prestarea.ro

Showroom

Str. Cucu nr. 21, Iași 700259 , Romania
0232. 264. 422 tel | office@prestarea.ro