Prestarea

Intrebari si raspunsuri

01

Consultanta

Daca, aluminiul pare sa fie solutia premium, cu costuri pe masura, insa asta nu inseamna ca tamplaria din PVC nu este buna, mai ales ca aceasta pare sa ofere cel mai satisfacator nivel de izolare fonica si termica. Insa pentru a sti ce fel de tamplarie se potriveste locuintei dumneavoastra, este important sa va familiarizati si sa cereti online sau telefonic consultanta de la specialistii PRESTAREA..

La PRESTAREA, orice lucrare executata este insotita de un certificat de garantie si de o declaratie de conformitate pentru eficienta termica si fonica. Iar pentru ca avem incredere deplina in calitatea produselor si a brand-urilor comercialziate de noi, iti oferim si garantie extinsa, in functie de produs.

Cu siguranta nu toate marcile si modelele de tamplarie din PVC sau ALUMINIU sunt la fel. De la simpla diferenta de material PVC sau ALUMINIU pana la particularitatile fiecarui brand in parte unde gasim caracteristici specifice gandite sa deservesc un anumit aspect sau o nevoie a clientului

Ferestrele PRESTAREA sunt echipate cu sticla care are proprietati de izolatie fonica specifice zonei in care locuiesti. Toate tipurile de ferestre comercialziate de PRESTAREA ofera o izolatie fonica ridicata. Exista si o varianta de sticla duplex, cu ajutorul careia obtinem o izolatie fonica foarte. In functie de provocare si nevoi, PRESTAREA are solutia!

Fara consultanta specializata e greu sa evaluezi corect atat necesarul ca dimensiuni cat mai ales necesarul ca solutii constructive. PRESTAREA ofera estimate gratuite orientative pentru a intelege din start ce presupune proiectul tau.

02

Transport

Ferestrele sau usile comandate si achizitionate se transporta in conditii de siguranta si conformitate de catre echipa PRESTREA de la portile fabricii pana la usa clientului.

Sigur ca da, suntem prezenti la nivel international prin parteneri si retele bine stabilite iar livrarea se face in conditii de siguranta si conformitate.

In functie de comanda, perioada si disponibilitatea profilelor, timpul de livrare poate varia dar niciodata nu va depasi o limita rezonabila.

03

Montaj

Ferestrele si usile PRESTAREA se monteaza de catre echipa noastra specialziata in transporatare/livrare si montare cu o experienta vasta in proiecte complexe si unice.

Cu siguranta da, orice colaborare reusita incepe cu o discutie pe date concrete iar deplasarea consultantului PRESTAREA se face cu o programare si o discutie telefonica in prealabil.

Costul montajului este proportotional cu amploarea si complexitatea proiectului iar acest lucru se va stabili si comunica inaintea contractarii de catre consultantul PRESTAREA.

04

Garantie

Fiecare produs are o garantie specifica si se comunica la momentul ofertarii. Un lucru va putem promite, garantia unei alegeri durabile si sigure!

PRESTAREA ofera o gama variata de servicii dintre care si service-ul si mententanta produselor montante anterior de catre noi.

Fiecare accesoriu vine cu o garantie specifica iar aceasta este comunicata de consultantul nostru la momentul contractarii sau ofertarii.