Prestarea

Politique de confidentialité

Protectia datelor cu caracter personal

PRESATREA  poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site si care furnizeaza voluntar aceste informatii. De asemenea, PRESTAREA poate aduna si pastra informatii referitoare la persoana de contact. Aceste informatii pot fi folosite pentru a va putea contacta in legatura cu produsele si serviciile noastre sau ale clientilor nostri, in orice moment. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra si sa renuntam la dreptul de a va contacta.

 

Politica de conficentialite

Colectarea datelor cu caracter persoanl se face prin instrumente specifice precum: prin salvarea in baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de catre utilizatori, prin chestionare online etc.

Utilizam adresele IP pentru a administra site-ul, a urmari interesele utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop facilitarea utilizarii SITE-ului si publicarea unor informatii cat mai relevante pentru interesele utilizator. Adresele IP nu au nicio legatura cu informatiile personale