Prestarea

Termes et conditions

La accesarea website-ului PRESTAREA.RO, acceptati termenii si conditiile de utilizare expuse in continuare.

 

 

Modificarea acestor termeni si conditii de utilizare

PRESTAREA isi rezerva dreptul de a revizui termenii si conditiile de utilizare ale website-ului prin actualizare in orice moment si fara o notificare prealabila a utilizatorilor.

In caz de neconformare, ne rezervam dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

 

Drept de proprietate asupra continutului acestui site

Toate materialele reproduse pe acest site sunt protejate de legea dreptului de

autor, legile referitoare la marci si proprietate intelectuala, cu exceptia unei stipulatii exprese contrare existente pe acest site. Folosirea de catre dumneavoastra a continutului site-ului constituie o acceptare a acestor conditii si va obliga la respectarea acestora. Este interzisa modificarea, copierea, reproducerea, descarcarea, transmiterea sau distribuirea acestui continut in orice modalitate cu exceptia consimtamantului expres.

 

 

Marci inregistrate si copyright

Marca înregistrat și logo-ul PRESTAREA este proprietate a PRESTAREA SRL. Reproducerea si folosirea mărcii PRESTAREA neautorizata va atrage dupa sine pedepsirea conform legilor in vigoare. Toate drepturile sunt rezervate. Marcile inregistrate si logo-urile producătorilor de pe acest site sunt proprietatea respectivilor proprietari.

 

 

Disculpare de garantie

Scopul acestui site este exclusiv informativ. Transmiterea acestor informatii nu creeaza nici un fel de relatie contractuala cu PRESTAREA. Nu trebuie sa actionati in temeiul informatiilor oferite de acest site fara a cere asistenta specializata de la PRESTAREA. Acest site poate contine erori si omisiuni pentru care nu ne asumam nicio responsabilitate. Materialele si continuturile de pe acest site sunt furnizate fara nici un fel de garantie. PRESTAREA nu ofera nici o garantie ca site-ul, produsele sau serviciile furnizate pe site vor indeplini cerintele dumneavoastra, nu vor fi intrerupte, vor fi sigure, fara erori sau ca site-ul sau serverele folosite de PRESTAREA nu au virusuri si sunt pe deplin functionale sau curate.

 

 

Continutul site-ului

Informatiile de pe www.prestarea.ro sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale PRESTAREA prevazute de legislatia in vigoare. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe SITE cu titlu de prezentare, ele pot diferi de aspectul real al produsului in orice mod.