Produse

Fabrica de Ferestre si Usi

Experiență

Suntem printre pionierii tamplăriei din aluminiu si PVC din Romania. De 30 de ani definim si redefinim standardele în acest domeniu. Am realizat proiecte vaste și am reusit să devenim un nume respectat în Romania.   

Calitate

Pe lângă experiență, ceea ce ne diferențiază este poziția unică de a refuza orice compromis în ceea ce privește calitatea. Calitatea nu este doar o dorință, ci o realitate confirmată de implementarea sistemului de management al calității ISO 9001:2001. De asemenea, PRESTAREA este membră a Patronatului Producătorilor de Tamplarie Termoizolantă (PPTT) și este agrementată tehnic pentru a produce tâmplărie din PVC (agrement nr. 008-02/131-2004).

Oameni

Experiența si calitatea au în spate oamenii. Fără ei nu ar exista PRESTAREA. Ne mândrim cu o echipă de profesioniști dedicați capabilă să implementeze proiecte de cea mai mare complexitate. Pe langă produse de calitate, PRESTAREA inseamnă și servicii profesioniste de montaj, service si post-service asigurate de echipa noastră de mentenanță.

Tehnologie

În centrul filosofiei noastre de business stă inovația si investiția permanentă în tehnologie de ultimă oră. Suntem mereu intr-o continuă evoluție, oferind soluții bazate pe cea mai recentă tehnologie de fabricație pentru rezultate impecabile. 

Unde ne gasesti

Viziteaza-ne showroom-ul sau afla cum se realizeaza profilele din aluminiu direct de la fabrica de ferestre si usi Prestarea

Fabrica

Str. Brânduşa nr. 41, Iasi 700375, Romania
0752.155.566 tel | office@prestarea.ro

Showroom

Str. Cucu nr. 21, Iași 700259 , Romania
0232. 264. 422 tel | office@prestarea.ro

ro_RO

    Informatii de contact

    Introdu datele tale personale pentru a te putea contacta

    Informatii proiect

    Orice colaborare de succes incepe cu o imagine de ansamblu a proiectului

    Prin trimiterea acestei solicitati sunt de acord cu Termenii si conditile Prestarea.ro