Produse

Intrebari si Raspunsuri

01

Consultanță

Aluminiul este soluția premium, cu costuri pe masură, insă asta nu inseamnă că tamplăria din PVC nu este bună, mai ales că aceasta poate oferi cel mai satisfăcător nivel de izolare fonica si termică. Insă pentru a ști ce fel de tâmplarie se potrivește locuinței dumneavoastră, este important să vă familiarizați și să cereți online sau telefonic consultanță de la specialiștii PRESTAREA.

La PRESTAREA, orice lucrare executată este insoțită de un certificat de garanție si de o declarație de conformitate pentru eficiență termică si fonică. Iar pentru că avem încredere deplină în calitatea produselor și a brand-urilor comercializate de noi, vă oferim garanție extinsă, in funcție de produs.

Nu toate mărcile și modelele de tâmplărie din PVC sau ALUMINIU sunt la fel. De la simpla diferență de material până la particularitățile fiecărui brand în parte unde găsim caracteristici specifice gândite să deservească un anumit aspect sau o nevoie a clientului.

Ferestrele PRESTAREA sunt echipate cu sticlă care are proprietăți de izolație fonică specifice zonei în care locuiți. Toate tipurile de ferestre comercializate de PRESTAREA oferă o izolație fonică ridicată. Există si o variantă de sticlă duplex, cu ajutorul căreia obținem o izolație fonică foarte bună. În funcție de provocare și nevoi, PRESTAREA are soluția!

Fără consultanță specializată este dificil să evaluați corect atât necesarul ca dimensiuni cât și mai ales necesarul ca soluții constructive. PRESTAREA oferă estimări gratuite orientative pentru a ințelege din start ce presupune proiectul dumneavoastră.

02

Transport

Ferestrele sau ușile comandate si achiziționate se transportă in condiții de sigurantă și conformitate de către echipa PRESTREA de la porțile fabricii până la ușa clientului.

Da, suntem prezenți la nivel internațional prin parteneri si rețele de distribuție bine stabilite, iar livrarea se face in condiții de siguranță și conformitate.

In funcție de comandă, perioada și disponibilitatea profilelor, timpul de livrare poate varia dar niciodată nu va depași o limită rezonabilă.

03

Montaj

Ferestrele si ușile PRESTAREA se montează de către echipa noastră specializată în montare cu o experiență vastă in proiecte complexe și unice.

Da, orice colaborare reușită începe cu o discuție pe date concrete iar deplasarea consultantului PRESTAREA se face cu o programare si o discuție telefonică în prealabil.

Costul montajului este proportotional cu amploarea si complexitatea proiectului iar acest lucru se va stabili si comunica inaintea contractarii de catre consultantul PRESTAREA.

04

Garanție

Fiecare produs are o garanție specifică și se comunică la momentul ofertării. Un lucru vă putem promite, garanția unei alegeri durabile și sigure!

PRESTAREA oferă o gamă variată de servicii dintre care și service-ul si mentenanța produselor montante anterior de către noi.

Fiecare accesoriu vine cu o garanție specifică iar aceasta este comunicată de către consultantul nostru la momentul contrăctarii sau ofertării.

ro_RO

    Informatii de contact

    Introdu datele tale personale pentru a te putea contacta

    Informatii proiect

    Orice colaborare de succes incepe cu o imagine de ansamblu a proiectului

    Prin trimiterea acestei solicitati sunt de acord cu Termenii si conditile Prestarea.ro