Produse

Istoricul Nostru

1991

Inceputul de drum

În 1991 s-au pus bazele fabricii de ferestre Prestarea, care avea un singur obiectiv: să ofere o alternativă calitativă de tâmplărie în contextul creșterii numărului de comercianți orientați doar către profit. De-a lungul timpului, fabrica a evoluat, echipa s-a mărit, tehnologiile s-au îmbunătățit dar focusul este același: să îmbunătățim calitatea vieții clienților noștri prin cele mai bune produse și servicii de tâmplărie.

1995

Ferestre din aluminiu

În pas cu evoluția și cerințele pieței, am luat decizia strategică de a extinde paleta noastră de produse și servicii prin începerea producției de ferestre din aluminiu, demonstrând astfel angajamentul nostru constant față de inovație și calitate.

2001

Ferestre din PVC

În dorința noastră de a răspunde nevoilor diverse ale clienților noștri, am luat o măsură strategică importantă prin extinderea portofoliului nostru pentru a include ferestre PVC, într-un parteneriat solid cu VEKA, un nume renumit în industrie. În plus, am investit în infrastructură și tehnologie pentru a crește eficiența producției noastre, astfel încât capacitatea noastră de producție a crescut semnificativ, ajungând la un impresionant număr de 25 de unități pe zi. Această expansiune ne-a permis să oferim o gamă mai largă de opțiuni de tâmplărie, menținând totodată calitatea și standardele înalte pentru care suntem cunoscuți.

2004

Certificare ISO

Obținem certificarea ISO, confirmând cu mândrie angajamentul nostru neclintit față de excelența în calitate și standardele superioare. Această realizare semnificativă nu numai că atestă dedicarea noastră constantă pentru producția de ferestre de cea mai înaltă calitate, dar marchează și un moment de tranziție în dezvoltarea afacerii noastre. Cu această certificare, ne asigurăm clienții că fiecare produs fabricat și livrat de noi îndeplinește criterii riguroase de calitate și fiabilitate. În plus, suntem mândri să anunțăm că capacitatea noastră de producție s-a extins semnificativ, ajungând la 120 de unități pe zi. Aceasta reprezintă un salt important în extinderea afacerii noastre și ne consolidează poziția pe piața de ferestre de înaltă calitate. Suntem hotărâți să continuăm să oferim produse excepționale și să ne afirmăm drept un lider în industrie, aducând calitate și inovație în fiecare proiect pe care îl abordăm.

2017

Ferestre din oțel

În căutarea diversificării portofoliului nostru și în răspuns la cerințele în continuă schimbare ale pieței, am luat decizia strategică de a extinde gama noastră de produse prin începerea producției de ferestre din oțel. Această inițiativă reflectă angajamentul nostru de a furniza soluții inovatoare și durabile în domeniul tâmplăriei și construcțiilor, consolidându-ne poziția ca lideri în industrie. Prin adăugarea ferestrelor din oțel în portofoliul nostru, oferim clienților noștri opțiuni variate și soluții adaptate pentru diverse nevoi și proiecte. Această extindere a capacității noastre de producție subliniază dorința noastră constantă de a evolua și de a rămâne în pas cu tendințele și cerințele pieței, întărind în același timp încrederea clienților noștri în calitatea și diversitatea produselor noastre.

2021

Orientati spre viitor

Fabrica de ferestre și uși Prestarea trece printr-un proiect de rebranding, dezvoltând o nouă identitate de brand care să susțină experiența dobândită în ultimii 30 de ani și provocările următorilor 30.

2023

32 de ani

Cu mândrie și recunoștință, sărbătorim o frumoasă și împlinită călătorie de 32 de ani pe piața construcțiilor și tâmplăriei, în care am adus inovație, calitate și excelență în fiecare proiect și fiecare produs. Acești 32 de ani de experiență și evoluție ne motivează să continuăm să dezvoltăm soluții de înaltă calitate și să ne consolidăm angajamentul față de clienții noștri și industria noastră, aducându-le inovație, siguranță și confort prin ferestre și uși de cea mai bună calitate.

Unde ne gasesti

Viziteaza-ne showroom-ul sau afla cum se realizeaza profilele din aluminiu direct de la fabrica de ferestre si usi Prestarea

Fabrica

Str. Brânduşa nr. 41, Iasi 700375, Romania
0752.155.566 tel | office@prestarea.ro

Showroom

Str. Cucu nr. 21, Iași 700259 , Romania
0232. 264. 422 tel | office@prestarea.ro

ro_RO

    Informatii de contact

    Introdu datele tale personale pentru a te putea contacta

    Informatii proiect

    Orice colaborare de succes incepe cu o imagine de ansamblu a proiectului

    Prin trimiterea acestei solicitati sunt de acord cu Termenii si conditile Prestarea.ro