Produse

Protecția datelor cu caracter personal

PRESATREA poate culege si păstra date despre persoanele care vizitează acest site și care furnizează voluntar aceste informații. De asemenea, PRESTAREA poate aduna si păstra informații referitoare la persoana de contact. Aceste informații pot fi folosite pentru a vă putea contacta în legatură cu produsele si serviciile noastre sau ale clienților noștri, în orice moment. Aveți dreptul de a ne cere să ștergem informațiile referitoare la persoana dumneavoastră și să renunțăm la dreptul de a vă contacta.

Politica de confidențialitate

Colectarea datelor cu caracter personal se face prin instrumente specifice precum: prin salvarea în baze de date a diverselor formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de către utilizatori, prin chestionare online etc.

Utilizăm adresele IP pentru a administra site-ul, a urmări interesele utilizatorilor și a aduna informații demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop facilitarea utilizării site-ului si publicarea unor informații cât mai relevante pentru interesele utilizatorului. Adresele IP nu au nici o legatură cu informațiile personale.

ro_RO

    Informatii de contact

    Introdu datele tale personale pentru a te putea contacta

    Informatii proiect

    Orice colaborare de succes incepe cu o imagine de ansamblu a proiectului

    Prin trimiterea acestei solicitati sunt de acord cu Termenii si conditile Prestarea.ro