Produse

Servicii

01

Consultanță

Cei peste 30 ani de experiență în domeniu ne-au transformat dintr-un simplu producător în partenerul tău de încredere care oferă soluții integrate specifice fiecărui proiect, indiferent de mărimea lui. Miile de proiecte realizate ne permit sa putem oferi cele mai bune soluții clienților noștri.

Echipa noastră este formată din cei mai buni profestioniști din domeniu care te pot ajuta să-ți definești proiectul, să alegi cele mai potrivite materiale, cele mai performante metode de prelucrare și cele mai eficiente metode de montaj.

Expertiza noastră se extinde de la cele mai mici și personale proiecte, până la cele mai ambițioase proiecte comerciale și corporate.

02

Transport

Produsele noastre ajung în siguranță la tine indiferent de distanță. Prin mijloacele proprii de transport, putem oferi soluții logistice pentru cele mai complexe proiecte din țară, sau din afară.

03

Montaj

Succesul unui proiect depinde în egală măsură de materialele folosite și de serviciile de montaj. De aceea, producem si comercializăm produse de top și oferim servicii complete de montaj, pentru a acoperi complet nevoile clienților.

Un proiect nu este terminat pana nu este perfect, de aceea colegii noștri sunt pregătiți și instruiți constant pentru a livra cea mai înaltă calitate clienților. Una dintre valorile dupa care ne ghidăm este excelența, și ea se reflectă în fiecare proiect realizat, indiferent de marimea acestuia.

04

Garanție

Oferim garanția unei alegeri sigure și durabile pentru toate produsele comercializate de noi si opțiuni de service si reglaj atat în perioada de garanție, cât și după.

Unde ne gasesti

Vizitează-ne showroom-ul sau află cum se realizează profilele din aluminiu direct de la fabrica de ferestre și uși Prestarea

Fabrica

Str. Brânduşa nr. 41, Iasi 700375, Romania
0752.155.566 tel | office@prestarea.ro

Showroom

Str. Cucu nr. 21, Iași 700259 , Romania
0232. 264. 422 tel | office@prestarea.ro

ro_RO

    Informatii de contact

    Introdu datele tale personale pentru a te putea contacta

    Informatii proiect

    Orice colaborare de succes incepe cu o imagine de ansamblu a proiectului

    Prin trimiterea acestei solicitati sunt de acord cu Termenii si conditile Prestarea.ro