Produse

La accesarea website-ului PRESTAREA.RO, acceptați termenii si condițiile de utilizare expuse în continuare.

Modificarea acestor termeni si condiții de utilizare

PRESTAREA își rezervă dreptul de a revizui termenii si condițiile de utilizare ale website-ului prin actualizare in orice moment și fără o notificare prealabilă a utilizatorilor.

In caz de neconformare, ne rezervăm dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalcă termenii si condițiile de utilizare.

Drept de proprietate asupra conținutului acestui site

Toate materialele reproduse pe acest site sunt protejate de legea dreptului de autor, legile referitoare la mărci și proprietate intelectuală, cu excepția unei stipulații exprese contrare existente pe acest site. Folosirea de către dumneavoastră a conținutului site-ului constituie o acceptare a acestor condiții si va obliga la respectarea acestora. Este interzisă modificarea, copierea, reproducerea, descărcarea, transmiterea sau distribuirea acestui conținut în orice modalitate cu excepția consimțământului expres.

Mărci înregistrate și copyright

Marca înregistrată și logo-ul PRESTAREA este proprietate a SC PRESTAREA SRL. Reproducerea și folosirea mărcii PRESTAREA neautorizată va atrage după sine pedepsirea conform legilor in vigoare. Toate drepturile sunt rezervate. Mărcile inregistrate si logo-urile producătorilor de pe acest site sunt proprietatea respectivilor proprietari.

Disculpare de garanție

Scopul acestui site este exclusiv informativ. Transmiterea acestor informații nu creează nici un fel de relație contractuală cu PRESTAREA. Nu trebuie sa acționați în temeiul informațiilor oferite de acest site fără a cere asistență specializată de la PRESTAREA. Acest site poate conține erori si omisiuni pentru care nu ne asumăm nici o responsabilitate. Materialele si conținuturile de pe acest site sunt furnizate fără nici un fel de garanție. PRESTAREA nu oferă nici o garanție ca site-ul, produsele sau serviciile furnizate pe site vor îndeplini cerințele dumneavoastră, nu vor fi intrerupte, vor fi sigure, fără erori sau ca site-ul sau serverele folosite de PRESTAREA nu au virusuri și sunt pe deplin functionale sau curate.

Conținutul site-ului

Informațiile de pe www.prestarea.ro sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Utilizatorul are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale PRESTAREA prevăzute de legislația în vigoare. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe SITE cu titlu de prezentare, ele pot fi diferite de aspectul real al produsului în orice mod.

ro_RO

    Informatii de contact

    Introdu datele tale personale pentru a te putea contacta

    Informatii proiect

    Orice colaborare de succes incepe cu o imagine de ansamblu a proiectului

    Prin trimiterea acestei solicitati sunt de acord cu Termenii si conditile Prestarea.ro